Color Enlive

Gekleurd haar is breekbaarder dan ongekleurd haar. Chemische behandelingen, chloor, zout en veelvuldig wassen met niet op het haar afgestemde producten leiden vaak tot beschadigd haar.

Hierdoor verliest de kleur zijn intensiteit en oorspronkelijke glans, en wordt het haar dof. Gehydrateerd, veerkrachtig haar is nog slechts een herinnering……….en waarom een herinnering koesteren als het in werkelijkheid nog kan?

De Color Enlive-lijn heeft een exclusieve formule. Ben je in die formule geïnteresseerd lees dan de kleine lettertjes. Color Enlive producten zijn verrijkt met CT Complex, een complex van plantaardige werkzame bestanddelen dat de kleur langer beschermt en intenser maakt. Alle Color Enlive producten bevatten CT Complex en UV filters.

Je wil het resultaat weten? Je behoudt een intenser, glanzend en langdurig kleurresultaat. Je haar is beter beschermd, zachter en glanzender dan ooit.

De Color Enlive serie heeft 2 shampoos. De Protective en de Therapy shampoo.

De Protective shampoo herstelt de pH waarde van de hoofdhuid na de kleurbehandeling. Hij reinigt je haar op zeer milde wijze en gaat kleurvervaging tegen.

De Therapy shampoo bevat hele kleine groene bolletjes, deze bolletjes bevatten een etherische sinaasappelolie. Tijdens het in masseren van de shampoo komt de olie vrij. De heerlijke geur van de olie heeft een rustgevende en revitaliserende werking. Deze 100% pure sinaasappelolie is een aanvulling op de hierboven in kleine lettertjes beschreven werkzame bestanddelen. Beide shampoos zorgen samen voor een intenser en langdurig keurresultaat, voor sterk, zacht en glanzend haar.

Protective Mask. Het herstelt onmiddellijk gekleurd of chemische behandeld haar. Verbeterd de elasticiteit, zachtheid en doorkambaarheid. En ook je kleur blijft langer mooi en intenser.

 

2-phase Conditioner. Dit is een zeer milde conditioner maar beschermt je kleur wel tegen vervaging. Als je niet een echte conditioner nodig hebt is deze 2-phase milde conditioner wel aan te raden voor een langer en intenser kleurresultaat.

 

Yellow Buster shampoo. Verwijdert niet mooie gele tinten en reinigt op milde wijze. Verheldert je wit, grijs of heel licht gekleurd of geblondeerd haar.