Legerity

Beauty Hair Collection

Er was eens een super verzorgende, fluweelzachte, heerlijk ruikende Legerity Beauty Hair Cream.

Heel veel mensen waren laaiend enthousiast over deze Beauty Hair Cream!

En wat willen we dan? Juist ja, er meer van! Met heel veel plezier mag ik jullie vertellen dat er inmiddels de Legerity Beauty Hair Collection is! Wat verder nog heel leuk is, is dat er een groot-, en miniformaat van is. Dus wil je eerst eens uitproberen of voor op vakantie een super-haar- verzorgingsproduct mee. Het kan!

Een aantal nieuwe producten vormen samen de Legerity-collection. Samen herstellen, versterken, revitaliseren en beschermen ze je haar met een directe langhoudende werking waardoor je haar zijdezacht en licht aanvoelt.

 

De hele Legerity-collection bevat de speciale formule BHB inside. Legerity Beauty&Health Blend (BHB) is een combinatie van speciale ingrediënten. Een speciale mix van rijst en zijdeproteïnen, zonnebloemolie en rozemarijnextract, waarvan de synergetische werking antioxiderende, filler-beschermende, voedende en hydraterende eigenschappen heeft. De doeltreffendheid van de waardevolle formule wordt hierdoor verbeterd.

De producten van de Legerity-collection regenereert je haar van wortel tot punt, beschermt je haar tegen hoge temperaturen, maakt je haar licht en geeft houdbaarheid. Vanaf het allereerste gebruik van een product van de Legerity-collection ziet je haar er verzorgd uit. Voelt je haar fluweelzacht en licht aan en geeft het je haar een zichtbare mooie glans.

De Legerity-Collection

Beauty Hair Shampoo voor elk haartype en voor vrouw en man. Dagelijkse shampoo voor mooi haar. Reinigt op milde wijze met een zachtmakend en glanzend effect

 

Beauty Hair Mask een voor fijn/normaal haar en een voor dik haar. Masker voor mooi haar. Regenereert, versterkt en revitaliseert het haar, met een zachtmakend en glanzend effect. Zacht met een heerlijke geur.

 

Beauty Hair Balm ontwart direct en is een leave-in spray. Een sprayconditioner die je niet hoeft uit te spoelen voor mooi haar. Ontwart direct voor makkelijk kambaar, glanzend zacht en licht haar. Geschikt voor elk haartype.

 

Beauty Hair Cream, de "dagcrème" voor je haar! Dus geen conditioner, geen masker, geen gel. De Beauty Hair Cream is een fluweelzachte, heerlijk ruikende beauty cream voor je haar. Je gebruikt hem dagelijks of een paar maal per week op handdoek droog of droog (gezond) haar. Net zoals jij je Beauty Hair Cream wil gebruiken.

Psstt, de eerste keer dat ik “Legerity Beauty Hair Cream, de dagcrème voor je haar” hoorde dacht ik “ze moeten het niet gekker maken”. Nu denk ik; “doe me nog een beetje” :).

En nu een half jaar later……………..is er zelfs een hele Legerity Beauty Hair Collection!! I Love It!