Nubeà

Essential oil therapy

Nubeà-producten zijn ontwikkeld om het natuurlijke evenwicht van de hoofdhuid te behouden of te herstellen en onvolkomenheden aan te pakken.  

Het zijn delicate en huidvriendelijke formules die het evenwicht van de hoofdhuid en het haar niet verstoren. Om deze reden worden alleen plantaardige stoffen geselecteerd. Zonder SLES en alcohol. Alle Nubeà-producten zijn dermatologisch getest, wat de onschadelijkheid en doeltreffendheid van de producten garandeert.

Nubeà essential oil therapy heeft een hele reeks productlijnen om een aantal haar en hoofdhuid problemen aan te pakken. Denk dan aan haaruitval, als je een paar maal per jaar meer haar verliest dan wenselijk. Maar ook de haarziekte Alopecia of wanneer je door stress, dieet, narcose of zwagerschap je haardos flink ziet uitdunnen.

Ook voor roos de droge of vette vorm of als je last hebt van een erg vette hoofdhuid.

Ook een behoorlijk gevoelige hoofdhuid kan geheel of gedeeltelijk verholpen worden. Kortom, voor elk probleem is er een specifieke lijn van Nubea-producten.

Wat is er zo speciaal aan deze Nubeà-producten? Etherische oliën worden via de huid opgenomen. De huidroute wordt beschouwd als een uitstekend kanaal om deze etherische oliën op te nemen. Elke etherische olie heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten. Daarom zijn ze bijzonder geschikt voor specifieke aandoeningen en doeleinden.

Plantextracten om hun geneeskrachtige eigenschappen. Oligo-elementen dit zijn hele kleine deeltjes mineralen. 

Allemaal bevatten ze heilzame eigenschappen. En werken op je haar en hoofdhuid stimulerend,

ontstekingsremmend, versterkend, helend, kalmerend, revitaliserend enz.

Samen met een Nubea-lijn speciaal voor jou haar of hoofdhuid probleem en een aantal hoofdmassage's om de doorbloeding te stimuleren hebben we een prachtig plan van aanpak.

Heb jij een van deze haarproblemen of hoofdhuidproblemen en je wil graag weten of een Nubeà-lijn iets voor jou kan betekenen. Neem dan gerust contact met me op. Je kan mij bellen 06 42 53 62 82 of je boekt online een afspraak voor een Nubeà-informatiegesprek.