Screen

Al een hele tijd was ik op zoek naar een nieuw product om in Trudy’s Haarstudio mee te werken.

Dan bezoek je info-dagen van producten. Dan snuffel je, ruik je, voelt eraan en probeert uit. Maar het was het allemaal net niet helemaal of helemaal niet.

 

Tot ik een open dag van de Florale bezocht en er daar een show werd geven door Screen. Toch was ik toen ook niet gelijk onder de indruk. De goodybag die we kregen zette ik thuis aan de kant, totdat ik het “tasje” weleens wilde opruimen.De testers die erin zaten bekeek ik eens, aangezien mijn Italiaans niet zo goed is wist ik eigenlijk niet wat het nu allemaal was. Maar het boekje dat erbij zat, doorbladerend, werd mijn aandacht getrokken. Was dit waar ik al die tijd naar zocht? Past dit product nu perfect bij dat wat ik voor ogen heb?

Een info-dag en vele specifieke Screen cursussen verder, kan ik zeggen dat ik als een blok gevallen ben voor het professionele kappersmerk Screen!

 

Waarom Screen?

Screen zet bij al haar producten heel hoog in op de verzorging van je haar. Dit in alle haarkleur, shampoos, conditioners en styling producten. Ja, zelfs in de waterstofperoxide voor de haarverven!

Wat er in de Screen producten niet in hoeft zit er ook niet in. Denk daarbij aan PPD, Parabenen, SLES, DEA.

Het doel van Screen is; natuurlijk, mooi, levendig, glanzend en soepel vallend gezond haar! Door de super zacht licht zoete fruit en bloemen geuren is Screen ook voor je neus een feestje. Wat voor mij ook meetelt. Geen enkel product van Screen is op dieren getest!